Villa Malou ligger mellom Cannes og den pittoreske landsbyen  Mougins, nær golfbaner, tennisanlegg og flotte restauranter, og er tilgjengelig for kort- eller lang tids leie eller salg.

Villaen er kun 5 minutter unna A8, motorveien som forbinder

Aix en Provence og den italienske grensen. Fra det bortgjemte og rolige Hameau de Gullet er det bare fem minutter til Cannes!

Eiendommen inkluderer villaen på to etasjer og et boligareal på

350 m2 med fem soverom (tre av dem store), tre bad, stor stue og to mindre, tilliggende rom, spisestue og et stort kjøkken med alle moderne fasiliteter. I tillegg finnes det en separat, 43m2 gjesteavdeling med stue, kjøkken, bad og soverom!

Alle soverom har luftkjølingsanlegg. Dette ble installert i 2008!

Eksklusivt svømmebasseng (oppvarmet) som “flyter over” til to lavere nivåer, spa og et stort bassenghus med separat bar, kjøkken, badstue, dusjkabinett osv.…

Det finnes trådløst Internett (LAN) og flatskjerm-TVer i alle soverom, stuer, bad etc.

For din BESKYTTELLSE er det installert et 24-timers alarmsystem, med kameraer i alle oppholdsrom, direkte tilkoblet politiet!

Hagen

Den flotte hagen dekker rundt 6 500m2 – den gamle, “skoglignende” hagedesignen er bevart, blandet med palmer (gjennomsnittlig 2-3 meter høye), busker og blomster.

Hele områdets utforming er profesjonell og topp moderne, fra det heldekkende fiberoptiske lyssystemet over hele hagen som illuminerer bygningene, oppkjørselen til villaen, svømmebassengarealet og hele resten av området.

Husets og eiendommens beliggenhet er perfekt for filminnspillinger, konferanser, mottakelser og store eller små fester og andre arrangementer.